De omgeving

In het centrum van Middelburg bevind zich Town Hall. Dit prachtige gebouw staat op het marktplein. Regelmatig is er dan ook markt op het plein en kan je genieten van alle leuke en gezellige kraampjes. Yeller Taxi Middelburg brengt je ook graag naar deze locatie.

In Middelburg en zin om wat kunst te snuiven? Dan is het Zeeuws Museum the place to be. Het Zeeuws Museum geeft een rijk beeld van de geschiedenis en de cultuur van Zeeland. Historische ontwikkelingen op uiteenlopende gebieden zoals werk, vrije tijd, geloof, wetenschap en kunst komen tot leven in hun collectie.

Een prachtig historisch stukje Middelburg. Een van de oudste en mooiste hofjes van Middelburg. De naam verwijst naar het kuipersgilde dat hier in de 17e eeuw gevestigd was. Een schilderachtige plek met oude pakhuizen, prachtig gerestaureerde huizen en trapgevels.

Zin is een heerlijke bierproeverij? Dan ben je bij Stadsbrouwerij Middelbrug aan het juiste adres. Geniet heerlijk van een speciaal biertje met een hapje binnen of op het terras tijdens mooi weer! De lekkerste biertjes kun je natuurlijk ook mee naar huis nemen.

Wil je nog langer genieten van wat Middelburg je te bieden heeft, dan ben je opzoek naar een hotel. Het van der Valk Hotel. Geniet van een van de royale kamers. Heerlijk Restaurant, modern Wellness center, fitnessruimte en zwembad. Yeller Taxi Middelburg brengt je graag naar deze locatie.

Medische hulp nodig? Dan brengt Yeller Taxi Middelburg je veilig en comfortabel naar het ziekenhuis. Indien je behoefte hebt aan hulp bij het in en uitstappen, dan zal onze chauffeur van Yeller Taxi Middelburg je  graag helpen.